Hett just nu

Konsumentköplagen

I Konsumentköplagen regleras de åtaganden du som företagare måste följa samt de rättigheter dina kunder har vid köp. Det är främst två punkter som bör framlyftas här En produkt som inom 6 månader från inköpstillfället slutar att fungera räknas som tillverkningsfel och ska åtgärdas...

Läs mer

Återkoppling – Maisstore

Skrivet av admin | Postat i Erfarenheter | Skapat 19-11-2010

Etiketter:

0

I ett tidigare inlägg i vår blogg, berättade vi om en ny butik som verkar inom modebranschen för kvinnor.

Nu tänkte vi återkoppla och berätta hur det har gått, vad som planeras och hur utvecklingen kommer löpa fram. I detta ingår naturligtvis planering av hur man skall göra för att gynna och utnyttja verksamheten på nätet till fullo och naturligtvis ge det en positiv effekt.

Det är ingen hemlighet att Maisstore.se erbjuder väskor online, förutom detta satsar man hårt på att erbjuda smycken i form av unika och trendiga ringar. Som kombination erbjuder man även halsband, armband och örhängen. Det har varit otroligt intressant att få vara med och se hur orderingångarna bara ramlat in under sidan för beställningar, i administrationen. Det är också något enormt kul att få en bekräftelse på att tjejernas smak faktiskt fungerar och att det finns fler som efterfrågar den.

Maisstore är inte ännu inte tillräckligt stor för att försörja fyra personer, ännu. Men planerna är väldigt enorma och redan idag pågår det stora investeringar i marknadsföring, fokus är lagd på att synas. Arbetsuppgifterna är uppdelade som så att tjejerna gör det som de är duktiga på och den andra halvan lägger ner krut, tid och pengar i det vi kan kalla för sökmotoroptimering. En vision om att Maisstore ska bli den största butiken på nätet i Sverige för trendiga smycken och handväskor, är det inte snack om. Det är mer eller mindre, redan bestämt!

Vi kommer att återkoppla med mer informationen under resans gång och hur utvecklingen går, just nu förbereder man inför julhandeln och hoppas på bra respons.

På återseende.

Kommentarer är stängda.