Hett just nu

Återkoppling – Maisstore

I ett tidigare inlägg i vår blogg, berättade vi om en ny butik som verkar inom modebranschen för kvinnor. Nu tänkte vi återkoppla och berätta hur det har gått, vad som planeras och hur utvecklingen kommer löpa fram. I detta ingår naturligtvis planering av hur man skall göra för att gynna...

Läs mer

E-handelöslösning

Skrivet av admin | Postat i Erfarenheter | Skapat 11-07-2011

0

Idag är det väldigt enkelt att hitta olika e-handelslösningar för att starta en egen butik på Internet. Vem som helst kan idag ladda hem en applikation och vara igång redan efter 10 minuter, vilket är väldigt effektivt och besparande av tid på maximal nivå.

Vi driver sedan tidigare flertalet olika butiker på en s.k. Open Source-lösning som går under namnet PrestaShop. Ett väldigt kraftigt men användarvänligt e-butikssystem för vem som helst att starta igång. E-butikerna driver vi via Prestaworks som är en webbyrå i Västerås med fokus på e-handel.

För dig som driver en medelstor butik, rekommenderas ett affärssystem starkt. Vi använder oss av Specter där bokföringen sker per automatik, vilket underlättar vår vardag ypperligt. Vi slipper slösa tid (som är pengar) och kan istället lägga ned timmar på annat värdefullt som t.ex. marknadsföring i form av sökmotoroptimering. I våra butiker använder vi alltid oss av SveaWebPay för faktura- och delbetalning, samt kortbetalning via DIBS, vilket ger våra kunder en trygghetskänsla att handla från oss.

Som slutnot vill vi rekommendera er som vill starta e-butik att ta reda på vad era behov är, våra var redan bestämda innan vi beställde våra tjänster från Prestaworks. Detta har gjort att vi både enklare och snabbare kunnat komma till skott. Vi använder oss av Prestaworks Medium-paket med tillägg för Specters koppling, utöver detta har vi ett gäng olika betalmoduler och egna specialfunktioner som vi skräddarsytt tillsammans och beställt från aktören.

Kommentarer är stängda.