Hett just nu

Konsumentköplagen

I Konsumentköplagen regleras de åtaganden du som företagare måste följa samt de rättigheter dina kunder har vid köp. Det är främst två punkter som bör framlyftas här En produkt som inom 6 månader från inköpstillfället slutar att fungera räknas som tillverkningsfel och ska åtgärdas...

Läs mer

Faceplate.se får ny grafisk profil

Skrivet av admin | Postat i Erfarenheter | Skapat 27-11-2010

0

Tidigare i år skrev vi en artikel om en tv-spelbutik på nätet, Faceplate.se. Det vi anmärkte under den perioden, var deras höga serviceanda och snabba leveranstid. Under denna tid har vi även haft koll på företagets webbutik på nätet där man faktiskt fokuserat och ägnat en hel del tid till att förbättra ansiktet på nätet, utåt.

Under dagarna, kunde vi notera att Faceplate.se bytt sin grafiska profil från en mörk och ganska ”tråkig”, till en mer ljus och användarvänlig profil som faktiskt (tro det eller ej) får än att vilja handla mer än vanligt. Problemet med butiken har inte varit att folk inte handlar, under en intervju med Faceplate.se berättar dem att de erbjuder ett ganska unikt koncept som ändå gör att kunderna väljer att handla ifrån dem. Förutom detta, anser man sig vara överlägsen sina konkurrenter när det gäller den höga erfarenheten av att hantera butiker på webben.

Faceplate.se erbjuder tillbehör till tv-spel och säljer även självaste enheterna. Man satsar mest på Wii tillbehör, PS3 tillbehör, XBOX 360 tillbehör samt för de portabla enheterna; PSP Go, NDS Lite och NDSi. Det är fokus på att hitta de lite mer ”nischade” produkterna och erbjuda dem till de svenska konsumenterna. Dem berättar om ett exempel, världens enda headset som ger dig surroundljud! Produkten heter X-Tatic Digital och finns att beställa från Faceplate.se’s nätbutik.

Söker du efter något till ditt tv-spel, så skulle vi vilja rekommendera dig att ta en titt hos Faceplate.se först!

Besök Faceplate.se

Kommentarer är stängda.