Hett just nu

Starta Ebutik

Välkommen till Starta Ebutik! Här tänkte vi att vi ska samla lite nyttiga tips och råd för dig som vill driva ebutik. Vi söker just nu gästskribenter, så om du är sugen på att skriva en artikel går det bra att skicka in den till oss på info@starta-ebutik.info (Det är helt okej att länka...

Läs mer

Mode på nätet

Skrivet av admin | Postat i Erfarenheter | Skapat 12-04-2011

0

Vi har vid ett flertal tillfällen skrivit om en butik som jobbar med mode på nätet här och här.

Tanken är att återberätta lite och hur trenden lyder inom branschen just nu. Tidigare har det varit rätt lugnt för att ändå sticka rätt upp under julhandeln med ökning och konvertering av försäljning. På senare tid, när vår och sommar börjar närma sig, märker vi en otrolig ökning vad gäller väskor på nätet. Efterfrågan är väldigt stor och med hjälp av Google Analytics kan vi snabbt och enkelt notera vad majoriteten söker på för att hitta in till Maisstore.se. Det är jätte kul och framförallt spännande att se hur orderingången blir allt större än tidigare, vi blir ju glada när fler väljer att handla från oss!

Så sammanfattningsvis, kan vi konstatera att försäljning av mode på nätet och då främst väskor, ökar något fenomenalt under dessa perioder. Det skall bli ännu mer intressant att få se hur det blir lite längre fram och till och med under sommaren. Vem vet, kanske är sommaren den mest givande konverteringen för en e-handlare som säljer mode produkter på nätet.

Bästa hälsningar
Isabell från Maisstore.se!

Kommentarer är stängda.