Hett just nu

Faceplate.se får ny grafisk profil

Tidigare i år skrev vi en artikel om en tv-spelbutik på nätet, Faceplate.se. Det vi anmärkte under den perioden, var deras höga serviceanda och snabba leveranstid. Under denna tid har vi även haft koll på företagets webbutik på nätet där man faktiskt fokuserat och ägnat en hel del tid till...

Läs mer

Unikt sortiment

Skrivet av admin | Postat i Erfarenheter | Skapat 11-06-2010

2

Maisstore är en ny butik på nätet som säljer ett unikt sortiment av väskor, halsband, armband, ringar och örhängen. Idén är att ha ett sortiment med ett fåtal exemplar av varje produkt, detta gör att du som kund kan känna dig nästintill ensam om produkten. Våra väskor är av hög kvalité och finns inte hos någon annan aktör på marknaden.

I början var idén att endast sälja väskor, vi växte oss ganska snabbt ur det förslaget och utökade med armband, halsband, ringar och örhängen. Ringar såväl som armband har perfekta matchningar, vi har satsat på en helhets ”outfit” som gör att en väska, ring och ett armband passar utmärkt ihop.

Den stora passionen för väskor gjorde att hela det här projektet startades. En vision om att bli störst på nätet med att sälja trendiga väskor, fantastiska ringar, vackra halsband, tuffa armband och gulliga örhängen har gjort att vi är där vi är idag. En stilren webbutik med fokus på kunden och användbarhet av enkelhet. Du som kund skall enkelt kunna hitta den väska eller ring du vill ha.

Vi har satsat hårt med bra produktbilder, så att du kan se varje liten detalj på den väska du tycker om, kunna få känslan av att ha den ring du tycker om, nära dina ögon. Våra produktbilder är högupplösta och fungerar utmärkt för dig som vill se varje liten kontur och kontrast på din nya väska.

När en väska tar slut i vårt sortiment, så är den tyvärr helt slut. Eftersom vi jobbar med unika designers världen om, så fås dessa endast i få upplagor för att behålla känslan av ”ensamhet”. Detta gäller naturligtvis för våra ringar, armband, halsband och örhängen också.

Det är spännande att äntligen få syssla med något man brinner för, vi brinner för väskor och smycken. Vem vill inte jobba med det man älskar mest?

Behöver du en ny väska, ring, halsband, armband eller ett örhänge? Besök Maisstore.se idag och få din vardag förgylld.

Kommentarer (2)

[...] ett tidigare inlägg i vår blogg, berättade vi om en ny butik som verkar inom modebranschen för [...]

[...] har vid ett flertal tillfällen skrivit om en butik som jobbar med mode på nätet här och [...]